udgiv

Udgiv

Kontakt os, hvis du eller din organisation har en ide til en udgivelse, som du mener passer til IIBs udgivelsesprofil. Vi udgiver titler om iværksætteri, innovation og bæredygtighed.

Det kan være med udgangspunkt i en case, men det er ikke et krav. Bøger kan skæres på forskellige måder. En mulighed er kortlægning af et område som eksempelvis certificeringsordninger. Det kan være om en særlig interessant miljøteknologisk løsning med samfundsmæssig betydning. Praktiske eksempler på bæredygtige omstillingsprojekter er også inden for skiven. Og hvad med nytænkende bæredygtig byudvikling til inspiration for andre. Der kan tages udgangspunkt i personer eller løsninger. Det skal blot være et væsentligt emne. Vi sætter pris på originalitet, faktualitet og ordentlighed i arbejdsmetode og fremstillingsform. Udgivelserne skal være lette at læse, også selv om de tager fat i emner af høj faglighed. Vi vil gerne formidle det svære på en let måde. Humor er ikke et krav, men heller ikke forbudt.

Sammen kan vi definere, hvordan en udgivelse skal bringes til live.

Du kan skrive din ide her og lade andre kommentere. Du kan også sende en besked til ll@forlaget-iib.dk eller ringe direkte til Lars Ludvigsen på 28 12 04 16.

Skriv din ide her